divendres, 4 de desembre de 2015

Dissabte amb Lliga

El Primer Equip té un bon partit

Aquest cap de setmana, el futbol base català té jornada de descans, fet que molts clubs aprofitem per a recuperar partits pendents, com farà el nostre Primer Equip, que dissabte a les 12.00 hores, visitarà el camp del filial del Seagull de Badalona, un equip amb jugadores que tenen una gran qualitat, amb catorze jugadores a la plantilla, set d'elles ja en edat amateur i set en edat juvenil, complementant l'equip amb jugadores que no hagin estat convocades al primer equip de Segona nacional o amb altres provinents del Juvenil.

Foto: EFML
Actualment, però el filial del Seagull ocupa la tretzena plaça de la lliga de Primera catalana, amb nou punts sumats en 3 victòries però acumulant 7 derrotes que les han llastrat a estar sols 3 punts per sobre de la salvació, havent guanyat això si, en la última jornada al camp del Mercantil per un contundent 0-3. Joan Pérez comanda aquest filial, que participa per quarta temporada consecutiva en la categoria, després de l'ascens que va aconseguir el conjunt mariner la temporada 2011/12.
Us convidem a gaudir d'aquest partit, que es disputarà al Camp Municipal de Badalona, de gespa artificial i situat en la següent UBICACIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada