dijous, 19 de novembre de 2015

Primer Equip

Buscant una permanència tranquil·la

Foto: EFML
Amb l'objectiu d'aconseguir evitar les últimes places de la classificació i consolidar un equip per a aconseguir fites més altres la propera temporada, el Primer Equip de l'Escola, dirigit per Jordi Pérez, disputa la lliga de Primera catalana en el seu Grup 2 amb altres 15 equips, algun d'ells amb llarg bagatge a la categoria i la majoria d'ells amb molta qualitat a les seves plantilles.

Un dels nostres rivals, son les nostres veïnes del Juan XXIII, un equip històric que compleix la seva tercera temporada a la categoria, amb una plantilla amb jugadores amb molt futbol a les seves cames i que intentarà també una permanència còmode. També tindrem tres derbis amb equips de Sabadell, dos d'ells de la zona alta de la categoria, el filial del CE Sabadell i La Planada però també un equip que busca el mateix objectiu que nosaltres, el CE Mercantil. Derbis comarcals que es repetiran amb el sempre potent EF Montcada i el Sant Quirze, que intentarà no caure en la zona de descens. També composen el grup dos equips barcelonins, els històrics Martinenc i Barceloneta, equips molt competitius i amb un estil de joc molt diferenciat al de l'Escola.

Foto: EFML

Més lluny, ens trobarem a les badalonines del Seagull B, equip filial de l'actual líder de Segona nacional, un equip molt jove, amb set juvenils a la plantilla però amb ja quatre temporades de bagatge en aquesta categoria, un bon pont per a les seves integrants per fer el salt al primer equip. Del Maresme ens trobem al Molinos, un equip que acaba de pujar a la nostre categoria, i que intentarà escapar del descens, objectiu que comparteix amb el Fogars, equip de la Selva que va ser ubicat al nostre grup al acceptar la plaça vacant disponible poc abans de començar la lliga. I de les terres de Lleida, ens trobem als potents Tàrrega, Soses i el filial de l'AEM de Segona nacional, equips dissenyats per estar a la zona alta de la classificació i fins i tot un equip andorrà, l'ENFAF, que intentarà fer un fortí del seu estadi per aconseguir així una ràpida permanència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada