dimecres, 11 de novembre de 2015

Infantil

Treball de progressió

Un objectiu clar ocupa a aquest equip aquesta temporada i és el d'aconseguir ficar-se entre els tres primers llocs de la classificació, ja que tant per plantilla com per direcció d'equip es pot considerar que el conjunt pot aconseguir aquest repte. Situat en un grup de 11 equips, concretament el 2 de Segona catalana, es disputarà en 22 jornades poder aconseguir el seu objectiu en aquest campionat, on sols les campiones, i possiblement les 4 millors segones classificades, aconseguiran un difícil ascens a Primera divisió.

Foto: EFML

Trobarem en aquest grup a dos equips molt competitius i favorits per al campionat, el Cerdanyola del Vallès, setenes classificades la passada temporada, però que aquest ha fet un canvi generacional amb jugadores de molta qualitat per aspirar al títol, i el Manresa, un equip que la temporada passada va disputar la Primera divisió, perdent la categoria després de jugar-hi les tres últimes campanyes. Ens acompanyen també Sant Cugat, un equip amb moltes temporades a la categoria, però sempre donant una bona imatge de la seva identitat de joc.
Sílvia, l'última incorporació.
També trobem al grup a un Santa Perpètua que per quarta temporada consecutiva ha aconseguit fer un equip de categoria infantil amb un esperit molt formatiu.

També hi han diversos filials en el grup. Els equips B de Fontsanta-Fatjó, que és la cantera del primer equip a Primera divisió i un nouvingut a la categoria, un Llerona que s'estrena per assortir també a l'equip que competeix a la màxima categoria. També trobem a la UE Sants, Viladecans, Arrabal-Calaf que és la primera temporada que tenen un filial a la competició, tenint el primer equip a altres grups de Segona i fins i tot un equip C, el CE Sabadell que aquesta és la segona temporada que té un equip per reforçar els dos que té a Primera divisió en cas de baixes, conformat per alguna jugadora infantil i moltes d'alevins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada