dissabte, 14 de novembre de 2015

Important puntuar

Un rival amb necessitats

Irene torna de la seva lesió
Aquest diumenge a les 18.00 el Primer Equip de l'Escola visita el Municipal de Sant Quirze per enfrontar-se a l'equip local, un conjunt que està situat en la catorzena plaça de la classificació amb 3 punts, fet que al final de lliga comportaria el descens, però un equip que no reflexa a la classificació la qualitat que té a la seva plantilla, doncs compta amb jugadores molt capacitades per no patir en aquesta competició, algunes d'elles amb molta experiència i altres joves però amb molta projecció.

L'equip local, compta amb Xiomara sota pals, una portera encara en edat juvenil i amb molt marge de progressió, i amb defenses com la galega Zeltia, jugadora amb molta experiència fins i tot a Preferent. També en la zona de creació i atac, les germanes Pacheco destaquen per veterania i joc, sent dues jugadores que han tastat el màxim nivell en la seva carrera. Maria Girbau o Mireia Rémola també son peces destacades d'una plantilla que aquesta temporada està repartint molt els seus gols, sent l'extrem Yaiza Molina i Laura Soler les artilleres amb 2 gols cadascuna, però amb 8 jugadores en el planter havent celebrat ja gols.

Foto: Roger Benet

Tots aquests ingredients, faran que es pugui veure un matx molt diferent del que es va veure a final de temporada passada, on un amistós en el Torneig de Sant Quirze, va acabar amb derrota de l'Escola en un partit això si, amb molts gols i molt bon ambient entre els dos equips com us vàrem ressenyar en el seu moment en la CRÒNICA del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada