dilluns, 26 d’octubre de 2015

Victòria amb solvència

El Primer Equip guanya amb golejada

Foto: EFML
Després d'una setmana de descans per l'aplaçament del seu partit, el Primer Equip de l'Escola tornava a disputar un partit de lliga, i en aquest cas, també ho feia amb un equip, l'ENFAF, que havia descansat la passada setmana, però en el seu cas, per els compromisos de selecció nacional de les seves jugadores sots-17. El partit, començava amb les locals buscant el punt feble de les andorranes, que conscients del cansament físic d'alguna de les seves jugadores, van intentar contemporitzar més el joc, fins que Sara Villanueva en una pressió sobre la central rival, va robar la bola i es va presentar sola davant Ainhoa que no va poder fer res en el u contra u al minut 23, com tampoc podria fer res amb la segona jugada que va tenir Sara al minut 38, on va demostrar la seva habilitat cara a gol transformant el 2-0 amb el que s'arribaria al descans en el lluminós del Municipal de Sant Llorenç de Terrassa.

Foto: EFML
La segona part va tenir un escenari molt diferent. Les locals van sortir amb moltes ganes de sentenciar i les del Principat van començar a notar l'excessiu pes a les cames del cansament acumulat i ja Sonia León va posar el 3-0 als cinc minuts de començar aquest segon temps. Si això no fos poc càstig per a les visitants, l'entrada de les jugadores de l'Escola que estaven a la banqueta, va acabar d'esfondrar les esperances andorranes de puntuar, i primer Christina al minut 68, després Maria Masdefiol al 75 i per acabar Sara Villanueva, que a més va fer un partit extraordinari, a sols dos minuts per el final, varen firmar un marcador molt cridaner a favor de les jugadores de Jordi Pérez.

Foto: EFML
La central Maria Masdefiol, una de les jugadores que ahir va aconseguir firmar un dels gols de l'equip, va comentar al final del matx que 'Aquest partit sabíem que havíem de plantejar-lo amb el nostre estil, basat en el joc de toc, sent molt ordenades en el nostre posicionament i buscant la finalització correcta, fet que ens ha donat la possibilitat de rematar al rival quan l'hem desgastat físicament'. Així, l'equip se situa en setena plaça, amb 10 punts en 5 encontres jugats, dos de menys que l'equip que les precedeix, el filial de l'AEM Lleida i a 6 del líder, l'Escola de Futbol Montcada, que ha jugat els sis partits corresponents a les jornades de lliga disputades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada