dimarts, 6 d’octubre de 2015

La base inicia la temporada

Victòria, derrota i dues suspensions

L'Infantil de l'Escola va fer el seu debut en partit de lliga el dissabte, a les 9.00 del matí en el municipal del Llano de Can Puiggener contra les que actuaven com a locals, un CE Sabadell C amb un perfil absolutament formatiu però que va donar molta guerra a les noies de Mario Carretero e Irene Sánchez. Lucia Montcusí va obrir el marcador per les nostres, que amb gols de Quero i Sara es van posar amb un còmode 0-3 al marcador, però les arlequinades varen retallar amb dos gols de Marina Osete al tercer quart. En l'últim quart, de nou Quero i Lucia Montcusí, van posar el 2-5 final que va donar els tres punts en el debut a la categoria.

Foto: EFML

L'Aleví A, havia preparat el debut a la categoria màxima davant les campiones de Catalunya, on ens visitava un equip amb molta qualitat i varen caure derrotades però deixant un bon gust de boca als assistents al partit. Un primer quart amb control visitant no va servir per canviar el marcador, que si variaria poc abans del descans, amb gol de l'arlequinada Aina, que posaria un 0-1 que es mantindria fins a l'últim quart de partit, on es varen veure tota la resta de gols de l'encontre, començant Paola per ampliar el resultat i Estefania per retallar-lo amb el 1-2, però les visitants, sentenciarien amb el temps gairebé finalitzat amb el gol de Gisela que significava el 1-3 definitiu.

Foto: EFML

Per la seva part, el Juvenil va suspendre el seu partit amb la EF Bonaire per petició visitant i l'Aleví B havia aplaçat el seu partit davant el Masquefa per la falta de temps derivada del canvi de partits al grup. En uns dies, es posaran de nou els horaris en els calendaris dels corresponents equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada