dijous, 17 de setembre de 2015

L'Infantil al torneig de Centelles

Una experiència d'alt nivell


Foto: EFML
Aquest dissabte, l'Infantil de l'Escola està convidat al torneig Vila de Centelles, un prestigiós torneig de pretemporada que es disputa anualment amb equips del més alt nivell català. Vuit equips dividits en una primera fase de dos grups de quatre equips que jugaran una lligueta per definir els dos semifinalistes i els que lluitin per la cinquena a la vuitena plaça, jugant tots els equips un total de cinc partits amb molt de nivell.

El Grup A, que és on estarà situat l'equip de l'Escola, també està composat per les actuals Campiones de Catalunya FC Barcelona, que també van ser campiones del Grup I de Lliga, el Girona FC, equip de Primera divisió i les locals de la UE Centelles també de Primera divisió. En el Grup B, hi competiran el RCD Espanyol Sotscampiones de Catalunya, la PBB La Roca, Campiones del Grup II de Lliga i semifinalistes del campionat català i dos equips de Primera divisió, com son el CF Igualada i l'At. Vilafranca.

A les 10.00, l'Escola debutarà contra les anfitriones de la UE Centelles, per jugar el seu segon encontre a les 12.30 davant el potent FC Barcelona. Per acabar amb la primera fase, es mesuraran amb el Girona FC a les 14.10. Els creuaments per la cinquena plaça, començaran a les 15.00 i en cas de que l'equip es col·loqui a semifinals, jugarien a les 15.50. Els partits per la cinquena i setena plaça es jugaran a les 16.40, la tercera plaça es dilucidarà a les 17.30 i la gran final a les 18.30 hores en el camp municipal de Centelles (PLÀNOL).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada