divendres, 25 de setembre de 2015

La prèvia

El Sènior debuta a casa

Foto: EFML
Aquest dissabte, l'Aleví i l'Infantil coincidiran al Torneig de Martorell (PLÀNOL), un torneig amb 16 participants per categoria. L'Aleví ho farà en el grup d'un dels favorits per acabar aixecant el torneig, el RCD Espanyol que la temporada passada va ser semifinalista al campionat de Catalunya, i amb dos altres equips que posaran a prova a l'equip, Igualada i Bonaire. El torneig també compta amb les campiones catalanes, el CE Sabadell i l'equip que va guanyar la passada lliga, el CE Sant Gabriel.

Per la seva part, l'Infantil també coincidirà amb el RCD Espanyol, sots-campiones catalanes i favorites a assolir el triomf al torneig. En el grup, també compartirà lluita per accedir als creuaments de quarts de final amb tres equips de Primera divisió, com son el CD Fontsanta-Fatjó i el CE Manresa, en un torneig que també compta amb els potents CE Sabadell i CE Sant Gabriel entre d'altres.

Diumenge i a les 15.45 hores, el Juvenil de l'Escola disputa a casa un partit de pretemporada davant el Juvenil B del RCD Espanyol, en una de les últimes proves que tindrà l'equip per a poder afrontar la lliga de Segona divisió que ha de començar el següent cap de setmana.

Foto: EFML

Per acabar, el debut del Sènior a casa, serà a les 18.00 hores, i contra un desconegut CE Fogars de la Selva, que debuta a la categoria en el seu també tercer any des de que es va formar, provinent del grup 7 de Segona catalana on va aconseguir una brillant quarta plaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada