divendres, 14 d’agost de 2015

T'agrada el futbol?

Informa't de l'Escola


Foto: EFML
A l'Escola Femenina Manu Lanzarote, totes les nenes de 5 a 11 anys que vulguin provar a jugar a futbol, tenen cabuda. Des de les més petites i que mai hi hagin jugat a futbol, o les que ja hagin començat a jugar-hi, son benvingudes per a que comparteixin amb nosaltres els seus inicis esportius i relacionals amb altres noies de la seva edat.

L'Escola, té un grup d'entrenament d'iniciació futbolística. La monitora responsable s'ocupa de l'aprenentatge esportiu, sense descuidar altres aspectes molt importants per a la pràctica esportiva, com son l'escalfament adequat abans de practicar esport, la hidratació de les jugadores durant l'activitat e iniciar-se en el control, conducció i xut de la pilota. També s'incideix els hàbits alimentaris abans, durant i després d'un esport i altres aspectes més educatius com és la interrelació entre nenes que no es coneixen d'inici i que acaben compartint estones d'esport i diversió.

Aquest grup no competeix. S'inicia i aprèn, amb l'objectiu de tenir el primer contacte amb el futbol, però també amb aprendre altres aspectes relacionats amb un conjunt esportiu, no sols els detalls tècnics d'aquest esport.  També tenim equips federats, que compateixen a les competicions de la Federació Catalana de Futbol, en diverses de les seves categories i les jugadores
més avançades, passen després a la pràctica del futbol en equip, incorporades als equips de Consell Escolar o Alevins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada