divendres, 21 d’agost de 2015

Més equips, més a fer

Seguim treballant per créixer

Degut al volum de jugadores interessades en formar part de l'Escola, aquesta propera temporada ampliarem equips i ampliarem el número de jugadores federades que participaran en les competicions de la Federació Catalana de Futbol. Aquest creixement és sens dubte el que ens anima a seguir treballant per intentar poder fer veure a totes les nenes i noies que els agrada aquest esport, que elles també poden jugar-hi.

Aquesta temporada, seguirem tenint un equip de referència, el Primer equip, i ampliarem base. El Cadet que la passada campanya tant bona imatge va donar, creix en número d'efectius i passarà de jugar a futbol-7 a disputar partits de futbol-11, considerant que és la millor preparació que poden tenir les noies per edat i desenvolupament físic i esportiu de cara al seu futur. També l'Escola ha aconseguit organitzar un equip per a la categoria Infantil, on les jugadores podran progressar en els diversos aspectes formatius per a la seva edat. Per la seva part, l'Aleví que la temporada passada va ser un dels nostres referents, incorpora jugadores diverses i possiblement s'hauran de fer dos equips, amb divers nivell competitiu.

Us anirem desgranant les novetats d'aquest projecte i d'una temporada diferent en molts aspectes. Si vols informació del projecte, ens tens a la teva disposició, tant al correu efmlanzarote@gmail.com, com al nostre Facebook EFMLanzarote.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada