dilluns, 31 d’agost de 2015

Debut del Sènior en pretemporada

Bon partit en un bonic amistós

El Primer Equip de l'Escola debutava en la pretemporada 2015/16 i ho feia amb motles cares noves, en un partit on a més, va presentar un equip molt poc habitual, amb jugadores que estaran a la primera plantilla de l'equip, però també amb jugadores de l'equip Juvenil que poden tenir la oportunitat de participar-hi i fins i tot amb una Infantil en un encontre on les locals van també provar diversos aspectes del joc davant un equip més consolidat de cara a una temporada a Primera Divisió que afronten els dos equips amb objectius molt diversos però amb la mateixa il·lusió en l'inici d'aquest nou curs.

Foto: EFML

Del partit, poc a explicar. Típic encontre de pretemporada on l'inici va ser amb descoordinació per part dels dos equips en algunes jugades i un ritme desigual, perjudicat per la forta calor que varen patir els dos equips. Va obrir el marcador Nicole Crespo per a les sabadellenques, però la igualtat es va fer patent durant tots els primer 45 minuts. Al segon temps, les locals varen tenir més presència física i rapidesa, però de nou van ser les de La Planada que van tirar d'experiència per a contenir a les noies de l'Escola i rematar amb el 0-2 marcat per Marta Tomás quan faltava un quart d'hora per a la finalització del partit.

Foto: Roger Benet

El més destacat, és que el partit va ser molt net i els dos equips van tenir una actitud molt amistosa i la trobada sobre la gespa entre dues jugadores, Nicole i Susana Crespo, germanes, però jugant una a cada equip en el dia d'ahir, en un partit on Jordi Mas, el senyor col·legiat, sols va haver d'ensenyar una tarja groga cap al final del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada