dilluns, 3 d’agost de 2015

Acaba el Campus d'Estiu

Sis setmanes molt esportives

Aquest estiu s'ha celebrat el II Campus Manu Lanzarote al camp de Sant Llorenç de Terrassa, amb una duració de sis setmanes i que va començar el ja passat 22 de Juny, acabant aquest passat divendres. El Campus, que s'ha realitzat sota la programació i direcció de Marc Cabestany, amb la supervisió d'en Dani Martí, ha comptat també cada setmana amb una activitat complementària de formació personal a part de l'esportiva que s'ha realitzat.


La primera setmana es va visitar Vallparadís Medieval, la Seu d'Ègara i el Castell de la Cartoixa, per conèixer l'entorn d'on vivim, mentre que a la segona setmana, es va visitar la Protectora d'animals de Terrassa per conèixer la feina que es realitza allà amb els animals, culminant el dia al Sports Center de la ciutat. La tercera setmana, molt calorosa, es va fer canvis en la programació del Campus, encara que es va mantenir la sortida a Can Bonvilar per veure l'entorn natural que ens rodeja. Tot això, amb tots els aprenentatges esportius que estaven preparats.


A la quarta setmana, els integrants del Campus es varen desplaçar a Càritas Terrassa per conèixer la realitat social actual i una entrega de roba a la Fundació Busquets fent fins i tot una acampada nocturna al camp de futbol, mentre que la següent setmana, la sortida programada va ser a les instal·lacions de Pàdbol Terrassa, per conèixer un esport nou, però que té molta interacció amb el nostre, el futbol. Per acabar, aquesta sisena setmana es va fer una visita a un obrador, el Forn Tradicional Valero de Sabadell en una sortida molt interessant.


Tot això, sense oblidar l'eix vertebrador d'aquest Campus, el futbol, que ha estat present totes les setmanes i on els nostres participants, han pogut desenvolupar les seves qualitats, però també han pogut evolucionar tant tècnica com tàcticament, sense oblidar tampoc altres complements esportius com son la piscina o les activitats al pavelló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada