dissabte, 11 de juliol de 2015

Tercera Setmana de Campus

S'arriba a l'equador del Campus

El Campus Lanza arriba al final de la seva tercera setmana, en uns dies on la calor ha sigut la nota predominant al Vallès, encara que amb les previsions metereològiques, es va retocar la planificació per fer activitats on els participants no patissin tant les altes temperatures.


La setmana va començar amb el repartiment de grups i material, i amb exercicis suaus durant dilluns i dimarts, dies amb més calor i que varen precisar regar amb els aspersors el camp per mitigar la calor. El dimecres va ser dia de treball complert a l'Escola, on a pesar de la calor, els participants van poder aprendre i desenvolupar diversos aspectes del futbol. Dijous, com estava programat, va tocar fer treballs específics, per posicions i els més petits també van millorar la recepció, passada i posteriors decisions de joc i posteriorment es va gaudir de la piscina. Divendres es va fer una sortida a Can Bonvilar, per a conèixer més l'entorn que ens envolta i la natura del Vallès.Aprofita, ja que encara queden places per a les dues últimes setmanes:

Del 20 al 24 de Juliol.
Del 27 al 30 de Juliol.

Per la vostre comoditat podeu escollir si participar-hi una setmana o sis setmanes, a raó de 50€ setmanals, en un campus en el que de 9 a 17 hores de la tarda, tindrà activitat, podent escollir també si el participant es queda sols al matí i amb servei per el dinar. Et pots informar tant al email campuslanza@gmail.com, com per whatsapp al 628185719 o directament els cinc de la setmana en horari de Campus al camp de futbol de Sant Llorenç de Terrassa (PLÀNOL).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada