dissabte, 27 de juny de 2015

Primera setmana de Campus

Un campus divertit

La setmana, va començar amb una explicació inicial de tot el que es faria durant tota la setmana i amb tots els grups fent escalfament i partidets, per determinar els nivells dels participants i valorar els canvis de grup, per seguir amb tots els exercicis marcats per el director del Campus, en Marc Cabestany, que gaudeix del control d'en Dani Martí.


Dimarts, es va seguir amb els grups ja molt més consolidats i que han anat gaudint dels seus progressos tècnics i tàctics, descansant dimecres, dia de Sant Joan. Dijous, es va introduïr també  va acabar divendres amb la visita al Vallparadís Medieval, la Seu d'Ègara per acabar visitant el Castell de la Cartoixa i dinar al parc de Vallparadís abans de la tornada a l'Escola.


Aprofita, ja que encara queden places per a les següents setmanes:

Del 13 al 17 de Juliol.
Del 20 al 24 de Juliol.
Del 27 al 30 de Juliol.

Per la vostre comoditat podeu escollir si participar-hi una setmana o sis setmanes, a raó de 50€ setmanals, en un campus en el que de 9 a 17 hores de la tarda, tindrà activitat, podent escollir també si el participant es queda sols al matí i amb servei per el dinar. Et pots informar tant al email campuslanza@gmail.com, com per whatsapp al 628185719 o directament els cinc de la setmana en horari de Campus al camp de futbol de Sant Llorenç de Terrassa (PLÀNOL).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada