divendres, 19 de juny de 2015

L'Escola treballa per el futur

Ezequiel Segura s'incorpora al projecte

Amb ganes de seguir creixent, i després de que s'hagin finalitzat els entrenaments a l'Escola, la feina segueix, i toca també reforçar-se organitzativament. Per això, avui us presentem el fitxatge d'Ezequiel Segura, que ha firmat per tres temporades, que exercirà de Director de l'Escola per seguir sent un referent un referent futbolístic a Terrassa i ser també un referent de futur al futbol vallesà.

Foto: EFML

Ezequiel, nascut a Terrassa el 6 d'Octubre de 1970, és un gran coneixedor de la base del futbol femení i entra a l'Escola amb l'objectiu de solidificar el creixement d'aquesta, ja que a més és una de les persones que va ser l'inici del nostre projecte. Va iniciar-se com a coordinador en el seu moment el futbol femení a Viladecavalls, aconseguint que un poble de poc més de 7.000 habitants i amb els nuclis de població molt disseminats, tinguessin fins a quatre equips de futbol femení. Llavors, va passar al CE Sabadell, on va coincidir amb Manu Lanzarote i on va recuperar i va aconseguir redreçar un femení que quan ell va arribar estava en un estat força precari, aconseguint que els equips arlequinats recuperessin part del terreny perdut i situant al sènior a Preferent.

Foto: EFML

Després d'una temporada al Cerdanyola FC portant la coordinació del femení, li donem la benvinguda al nostre projecte i sobretot li donem les gràcies d'aportar els seus coneixements i feina, confiant en una Escola que vol créixer i fer que cada dia més nenes i noies creguin en les seves possibilitats en el futbol femení.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada