divendres, 3 d’abril de 2015

Finalitza el Campus de Tecnificació

Comencen les vacances de Setmana Santa

Foto: EFML
Aquest dijous, ha acabat el Campus de Tecnificació de Setmana Santa. Han estat quatre dies intensos i molt complerts on els participants han après diversos aspectes per millorar la seva tècnica bàsica, sense oblidar la comprensió dels aspectes fonamentals, tant tècnics com tàctics. Els participants van estar dividits en diversos grups per edats i per nivell esportiu, per millorar aspectes diversos, des de la simple passada, al control amb el cap, pit o cuixa, passant per els controls més bàsics, el clàssic o l'orientat, tenint també importància la millora de la tècnica col·lectiva. També va ser important la millora tàctica de tots els participants, ja que es van tractar transicions, joc posicional, canvis d'orientació, desmarcatges, etc.

Foto: EFML
El barceloní, Marc Cabestany, que va començar a formar-se futbolísticament al Sant Cugat, passant després al CE Europa en les seves etapes de Cadet i Juvenil, ha estat el coordinador del Campus. Amb el Nivell III d'entrenador, i després d'experiències a les banquetes del Juvenil B del CE Mercantil, del CE Sabadell B Sènior i actualment a la UE Sant Llorenç de Segona Catalana, ha preparat i aplicat sobre el terreny, tot el dossier de treball que ha fet que els participants surtin del Campus amb molts aspectes millorats, i com és marca de l'Escola Manu Lanzarote, no sols els que atanyen a les millores esportives, si no també amb treball en la formació educacional dels participants, amb els altres entrenadors i monitors que han participat al Campus, com son Oriol Tapia, Santi Serrano, Ester Ramos, Judith Fresquet, Christina Picón i Aida Ruiz.

Foto: EFML
Ara, toca gaudir de les vacances de Setmana Santa i recuperar la feina habitual de l'Escola, sense oblidar que comencem a preparar també el proper Campus d'Estiu, que et recomanem que no et perdis. Bones vacances!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada