dissabte, 7 de març de 2015

L'EFML celebra el dia de la Dona

L'Aleví i el Cadet jugaran un torneig al Maresme amb motiu del 8 de març

El Club Atlètic Masnou acollirà l'EFML aquest diumenge 8 de març, dia de la Dona, en el torneig que organitza i on les nostres jugadores es trobaran amb altres equips, a part de les locals, com UE Sant Fost, PBB La Roca, CE Llerona i RCD Espanyol. En el marc d'aquest dia festiu, també hi haurà portes obertes al matí, diverses activitats per a les participants al torneig i, per a les mares més atrevides, a les 11.30 es jugarà un partit.

Foto: EFML

L'Aleví es trobarà en la seva lligueta de cinc equips, amb un dels conjunts amb el que es disputa la Lliga, el UE Sant Fost, per continuar contra tot un Primera divisió, com és el RCD Espanyol. Per la tarda, jugarà davant dos conjunts del Maresme, les locals, un equip en creixement, i la UD Cirera, terceres classificades del Grup III de la competició. Els horaris seran els següents:

10:10, Camp A: UE Sant Fost - EFM Lanzarote
12.50, Camp B: EFM Lanzarote - RCD Espanyol
14.50, Camp B: EFM Lanzarote - At. Masnou
16.50, Camp B: EFM Lanzarote - UD Cirera

Foto: EFML

El Cadet també comptara amb un atractiu calendari. En una lligueta de cinc equips, es trobarà amb tres conjunts amb un nivell similar, però que disputen el Grup II de la seva Lliga, començaran amb el CE Llerona, per continuar amb dos  enfrontaments més, primer les locals, i després la PBB La Roca. Per acabar el torneig, es trobaran amb el RCD Espanyol, que portarà jugadores en edat Cadet e Infantil de les seves plantilles de base. Els horaris, seran els següents:

10.50, Camp A: EFM Lanzarote  - CE Llerona
12.50, Camp A: At. Masnou - EFM Lanzarote
14.10, Camp A: UD Cirera - EFM Lanzarote
16.10, Camp A: EFM Lanzarote - RCD Espanyol

Tots els partits es disputaran en el Municipal d'Ocata, a la vila d'El Masnou i podreu arribar-hi seguint el plànol que us incloem a continuació: Camí Terrassa-Masnou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada