dijous, 5 de febrer de 2015

L'EFML amb la igualtat i el respecte

Volem que el futbol femení creixi, però sense oblidar els valors i l'esportivitat

Son moltes hores d'esforç i molt treball les dedicades per tots els membres de l'Escola, tant per part de jugadores, com de treballadors i pares i mares, dirigides al creixement del futbol femení. En elles, es prenen també moltes decisions, algunes dures de prendre, però sempre pensant en el futur, no sols esportiu, si no també educatiu, de totes les jugadores del club. Per això, des de l'Escola s'intenta que la disciplina també estigui present en aquesta formació, i quan hi ha hagut algun problema, sigui personal o de grup, esportiu o fora de l'esport, s'han pres decisions que poden agradar més o menys, però que son les que creiem millors per a la formació de la persona i del seu entorn, que han confiat en nosaltres com a projecte esportiu, però també formatiu.

Foto: EFML

Cadascú és responsable de les seves accions. Algunes poden quedar com una anècdota o un moment de nervis, però altres tenen la seva gravetat i han de ser tractades amb l'atenció que requereixen si volem que l'Escola promocioni la igualtat i el respecte per a poder avançar en el creixement del futbol femení. Sabem que el Primer Equip és el reflex on es miren les jugadores de la nostre base, i quan una jugadora ha estat sancionada per la Federació per un acte incorrecte des del punt de la esportivitat i el joc net dintre del terreny de joc, a l'Escola se la sanciona internament, si cal, allargant aquest càstig, ja que les categories de formació han de comprendre que el futbol femení ha de ser una activitat saludable, on el respecte i l'esportivitat regnin.

Foto: EFML

Per altra banda, recordem que el Cadet disputa aquest divendres, a les 19.30h, el partit corresponent a la setena jornada de lliga davant el CE Avinyó, partit que es va suspendre per petició de l'equip local, amb moltes baixes entre les seves jugadores. Les bagenques reben l'equip de Kevin Lanzarote i Esther Ramos situades a la tretzena plaça de la classificació. Podeu arribar al camp al Camp Municipal d'Avinyó seguint les instruccions del següent enllaç: Ubicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada