dimarts, 3 de febrer de 2015

L’Aleví es consolida a la tercera plaça

L’equip encadena tres victòries consecutives i mostra la seva millor versió

Foto: EFML
L’Aleví de l’Escola va jugar dissabte un partit molt seriós davant l’UE Sants, on un bon gol d’Estefania va avançar a les de Terrassa durant els primers minuts del matx. L’EFML va controlar molt bé el temps del partit després del gol i va mostrar un joc fluid i precís en zona d’iniciació, però sense sort de cara a porteria per la bona defensa de les barcelonines. El segon i tercer gols de l’Escola no van arribar fins al tercer i quart període. Omayma va ser l’encarregada de signar el 0 a 2 i Estefania, un altre cop, va culminar un bon contraatac, aspecte tàctic treballat aquesta setmana. Amb aquesta victòria, l’Aleví es consolida a la tercera posició de la classificació, per darrere dels poderosos Mercantil i Sant Gabriel B, i encadena una ratxa de tres victòries consecutives.

Foto: EFML
 El Cadet, per la seva part, va veure com l’EF Barberà Andalucia, tercer classificat, trencava la seva dinàmica de resultats positius amb una dura derrota per 6 a 1. Ja durant la primera part, l’equip de l’Escola es va veure superat per les locals, molt millor situades sobre la gespa. Durant la segona part, el Cadet de l’EFML va corregir aspectes tàctics, però les de Barberà no van donar oportunitat de remuntada. Amb aquest resultat, l’equip cau a la cinquena posició abans del partit aplaçat que jugarà dijous davant l’Avinyó.


La victòria de dissabte de l’equip del Consell va ser un clar reflex de la importància del treball als entrenaments. Les petites de l’Escola van  practicar els xuts des de fora de l’àrea durant la setmana i dos dels gols del partit van arribar així. L’equip va arrodonir la seva actuació amb bones associacions durant alguns moments de l’enfrontament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada