dimarts, 10 de febrer de 2015

El Cadet tanca una setmana perfecta

L’equip compta per victòries els dos partits jugats aquesta setmana

Foto: EFML
El Cadet de l’Escola ha tancat una setmana perfecta després de guanyar els dos enfrontaments que tenia previstos per aquesta setmana. Divendres, l’equip es va desplaçar fins a Avinyò per jugar un partit aplaçat, on les de l’Escola van gaudir d’una alta possessió de pilota. Les terrassenques van aprofitar el joc per bandes i gran part dels gols van arribar d’aquesta manera. El partit de diumenge davant el Vilanova del Vallès, no obstant, va portar una tònica totalment diferent. Ambdós equips van jugar un matx molt intens i igualat, on les locals es van emportar la victòria gràcies a un bon xut de falta de Judith Alcaraz.

L’Aleví continua amb la bona dinàmica de resultats i diumenge va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva. Aquest cop, però, l’equip no va poder jugar un gran partit a causa de diverses baixes i es va haver de conformar amb una victòria més pràctica que bonica. Les noies de l’Escola van remuntar al segon temps un 0 a 1 advers gràcies a 6 gols marcats en només 15 minuts que van permetre l’equip “viure de renda” els dos quarts restants.

Foto: EFML

Les petites del Consell Escolar van jugar un gran partit dissabte davant l’Escola Thau amb el control de la pilota i generant moltes ocasions de gol. L’equip no va poder treballar les incorporacions dels laterals per la bona defensa de l’equip rival, però van generar moltes ocasions de perill gràcies a les combinacions interiors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada