diumenge, 4 de gener de 2015

El Primer Equip torna als entrenaments

Les noies de Raúl Rodríguez faran aquest dilluns 5 de gener el primer entrenament del 2015

Foto: EFML - Roger Benet -
El temps del torró i el cava s’ha acabat per a les noies del Primer Equip de l’EFML, que tornaran als entrenaments aquest mateix  dilluns a les 13h a les instal·lacions de Sant Llorenç. L’equip dirigit per Raúl Rodríguez va marxar de merescudes vacances sent líder indiscutible del grup III de la Segona Catalana i sense conèixer la derrota en competició oficial. Els números mostren la contundent superioritat de l’equip de l’Escola que, amb 88 gols a favor i només 5 en contra, és el conjunt més golejador i el segon menys golejat de la lliga. Elisabeth Romero i Christina Picon són, amb 18 dianes cadascuna, les màximes golejadores del grup, seguides de Sara Zauner, que fins ara ha signat 15 gols. “L’equip ha tancat aquest 2014 amb una gran victòria davant un rival directe (Sant Cugat Esport) i el balanç d’aquests mesos de competició és molt positiu”, diu Raúl Rodríguez.

Foto: EFML - Roger Benet -
El Sabadell B, segon classificat amb 24 punts però amb dos partits encara pendents de jugar, sembla serà el principal rival de l’Escola en la lluita per aconseguir l’ascens a la Primera Divisió Catalana. L’EFML va demostrar que guanyar al Sabadell era possible a la primera jornada de lliga (2-0), però haurà de suar molt per tornar a guanyar a les arlequinades al partit de tornada el proper 31 de gener. D’això no te cap dubte l’entrenador Raúl Rodríguez: “L’objectiu per aquest 2015 és continuar progressant com equip i intentar mantenir la línea de resultats per lluitar per l’ascens i ser campiones”.

La resta d’equips de l’Escola tornaran als entrenaments durant la propera setmana. El Cadet i l’Aleví començaran el dia 7 de gener, les Debutants i el Consell ho faran el divendres 9 de gener i l’equip de Iniciació començarà el dilluns 12 de gener.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada