dimecres, 5 de novembre de 2014

El Cadet i l’Aleví posen en pràctica l’aprés durant la setmana

Durant els entrenaments, les jugadores treballen conceptes tècnics per afrontar els partits

Un dels pilars fonamentals de l’EFML es l’aprenentatge. Els monitors i entrenadors de l’escola treballen amb les seves jugadores durant tota la setmana els conceptes tècnics que volen desenvolupar el cap de setmana.

Foto: EFML - Roger Benet -
Aquest dissabte, el Cadet-Infantil va aprofitar el partit davant el Joanenc per posar en pràctica la finalització en zona 3, que portava setmanes treballant durant els entrenaments i que tan important és a l’hora de tallar possibles contracops del rival. A més a més, el treball de tota la setmana és va poder veure reflectit en la incorporació de les laterals per banda, creant superioritat, i els canvis de orientació en el joc.

L’Aleví-Benjamí, que va jugar diumenge davant el Seagull a Badalona, va trigar una mica en entrar en la dinàmica del partit. Després, però, es va fer amb el control del partit gràcies al bon treball de la setmana, durant la que van entrenar les passades a un i dos tocs, parets i accions combinades. Tot això va permetre a l’equip moure la pilota d’una banda a l’altra i deixar molt bones sensacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada