dimecres, 22 d’octubre de 2014

Iniciació

Foto:EFML - Roger Benet-
Des de la base, s'intenta inculcar valors a l'escola

A l'Escola Femenina Manu Lanzarote, totes les nenes que vulguin provar a jugar a futbol, tenen cabuda. Des de les més petites i que mai hi hagin jugat a aquest esport, son benvingudes per a que comparteixin amb nosaltres els seus inicis esportius i relacionals amb altres noies de la seva edat.

L'escola de futbol, en aquest aspecte, té un grup d'entrenament per a la iniciació esportiva. Aida Ruiz és la monitora que s'ocupa que les integrants del grup tinguin un aprenentatge pacient del futbol, sense descuidar mai diversos aspectes molt importants per a la pràctica esportiva, com son l'escalfament adequat abans de practicar un esport, la hidratació de les jugadores durant l'activitat e iniciar-se en el control, conducció i xut de la pilota. També s'incideix en els hàbits alimentaris abans, durant i després d'un esport i altres aspectes més educatius com és la interrelació entre nenes que no es coneixen al principi i que acaben compartint estones d'esport i diversió.

Aquest grup no competeix. S'inicia i aprèn, amb l'objectiu de tenir el primer contacte amb el futbol, però també amb aprendre altres aspectes relacionats amb un conjunt esportiu, no sols els detalls tècnics d'aquest esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada