dimecres, 1 d’octubre de 2014

El primer equip s’estrenarà a la Segona Divisió Catalana davant el Lourdes

La lliga comença aquest cap de setmana per als quatre equips federats de l’escola


Després de l’aturada estiuenca, la lliga torna a posar-se en marxa aquest cap de setmana per als equips de l’EFML. Per primer cop, l’escola comptarà amb un equip amateur a la Segona Divisió Catalana. El nostre primer equip ha quedat enquadrat al grup 3 de la categoria i s’estrenarà aquest dissabte al camp del Lourdes. A la segona jornada, el primer equip rebrà al Sabadell en el seu debut a casa.

Foto: EFML - Roger Benet -

El Cadet-Infantil jugarà, també, al grup 3 de la seva categoria. Aquest finalment tindrà descans, puix els tocava el Vilanova, acabat d'inscriure a la competició i dissabte vinent rebrà a l’Enfaf a Sant Llorenç. L’Infantil-Aleví jugarà al grup 2 de la Segona Divisió i debutarà a casa dissabte davant l’Arrabal-Calaf Gramanet. El mateix rival tindrà l’Aleví-Benjamí-Prebenjamí de l’escola, que jugarà el seu primer partit de la lliga a Santa Coloma aquest dissabte.


Per la seva part, l'equip Benjamí-Prebenjamí que participarà al campionat del Consell Escolar, jugarà aquest dissabte a les 12 del migdia a Sant Llorenç contra el CE Sant Gabriel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada